Διανομή Εντύπων & Διαφημιστικών Φυλλαδίων

Από το 2010 έχουμε μπει δυναμικά στο χώρο της διανομής φυλλαδίων στην Χαλκιδική, δίνοντας αποτελεσματικές λύσεις σε εταιρείες, στον τομέα προώθησης των προίόντων και των υπηρεσιών τους, έτσι ώστε αυτές να επικοινωνούν αποτελεσματικά με το κοινό στο οποίο απευθύνονται.

Την εκτέλεση της διανομής αναλαμβάνουν, οι εκπαιδευμένες και ευέλικτες ομάδες των διανομέων μας. Την εξέλιξη του έργου, επιβλέπουν οι επόπτες, οι οποίοι ελέγχουν την κάθε ομάδα και φροντίζουν ώστε να καλυφθούν όλες οι επιλεγμένες περιοχές με αποτελεσματικό τρόπο.

  • Είσοδοι κατοικιών

Χρειάζεστε κάλυψη ευρείας περιοχής; Θέλετε οι κάτοικοι του δήμου σας να μάθουν για εσάς; Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα εντυποδιανομής σε εισόδους πολυκατοικιών και εμείς θα αφήσουμε το μύνημα σας στην πόρτα των πελατών σας.

  • Υαλοκαθαριστήρες

Θέλετε να είστε σίγουροι πως το μήνυμά σας θα φτάσει σε οδηγούς, ιδιοκτήτες οχημάτων; Μία διανομή των εντύπων σας στους υαλοκαθαριστήρες των οχημάτων της περιοχής σας, θα εξασφαλίσει την προώθηση του μηνύματος σας.

  • Στατικά Σημεία

Φανάρια • Λαϊκές Αγορές • Επιλεγμένα Σημεία

Μία εντυποδιανομή σε επιλεγμένα στατικά σημεία μαζικής προσέλευσης θα σας βοηθήσει να προσκαλέσετε ακόμα περισσότερους πελάτες στην επιχείρηση σας.